Deși nu sunt inginer industrial, am făcut o „analiză a fluxului de lucru” informală cu privire la activitățile mele în dimineața trecută, înainte ca primul meu pacient să intre în sala de operație pentru a fi operat.

Deși nu sunt inginer industrial, am făcut o „analiză a fluxului de lucru” informală cu privire la activitățile mele în dimineața trecută, înainte ca primul meu pacient să intre în sala de operație pentru a fi operat.

Obstrucția intestinului este rară într-un abdomen „virgin” – marea majoritate a cazurilor rezultă din țesutul cicatricial („aderențe”) care s-a format după o intervenție chirurgicală anterioară. În cazul mamei mele, bineînțeles, ne-am îngrijorat că SBO a fost rezultatul unui cancer pulmonar metastatic, dar ancheta a arătat doar țesut cicatricial, probabil dintr-o histerectomie făcută cu zeci de ani mai devreme. Continuați să citiți … De Bob Wachter, MD, uneori explic studenților la medicină că intră într-o profesie care se transformă, precum cărbunele în diamante, sub presiunea unui nou mandat. „Lumea ne va împinge, necruțător și fără milă, să oferim îngrijire de cea mai înaltă calitate, cea mai sigură și mai satisfăcătoare la cel mai mic cost”, voi spune cu seriozitate, încercând să le atrag atenția. „Ce mai încercai să faci înainte?” unii au cerut, în acel mod minunat, că elevii deștepți amestecă naivitatea cu o înțelegere orbitoare. Este destul de uimitor faptul că asistența medicală a fost izolată de presiunile de afaceri pe care toți cei de la Yahoo! la afacerea tatălui meu cu confecții au experimentat încă de pe vremea lui Adam Smith. Am experimentat un pic din această presiune la mijlocul anilor 1990, când experții au declarat că inflația medicală este „nedurabilă” (sună familiar?) Și am inventat îngrijirea reușită pentru a o ucide. Știm cum s-a încheiat acea poveste – reacția publică și profesională împotriva HMO-urilor a defanșat tigrul de îngrijire gestionat până la punctul în care abia ar putea produce un „miau”. Reacția a fost urmată de o perioadă de 15 ani, timp în care eforturile de reducere a costurilor asistenței medicale au fost remarcabil de slabe. Alergarea a luat sfârșit. Din fericire, în timp ce am fost eliberați de reducerea costurilor, nu ni s-a acordat o trecere gratuită la îmbunătățiri. Începând cu rapoartele Institutului de Medicină despre siguranță (2000) și calitate (2001), am fost supuși unei presiuni crescânde pentru a îmbunătăți numeratorul ecuației valorice: siguranța pacientului, calitatea îngrijirii și satisfacția pacientului. În special pentru aceia dintre noi care lucrează în spitale, acum simțim această presiune din mai multe unghiuri: de la acreditori (inspecții ale Comisiei mixte mai viguroase și neanunțate, limite de oră de rezidență), transparență (Medicare’s Hospital Compare), măsurare comparativă (HealthGrades, Leapfrog, Consumer Reports și multe alte clasamente de spitale) și, cel mai recent, politici de plată (nu se plătește pentru „evenimente niciodată”, penalități pentru readmisii, achiziții bazate pe valoare și standarde „Utilizare semnificativă” pentru IT).https://harmoniqhealth.com/ro/potencialex/

Aceste inițiative au creat un caz de afaceri din ce în ce mai robust pentru îmbunătățire. Spitalele de pretutindeni au răspuns cu noi resurse, comitete, modalități de analiză a datelor, programe educaționale, sisteme informatice și multe altele. Continuați să citiți … De PAUL LEVY Ori de câte ori vorbesc despre munca spectaculoasă pe care Brent James și colegii săi au făcut-o cu îmbunătățirea proceselor la Intermountain Health, cineva spune: „Dar sunt diferiți”. Aceste comentarii se bazează adesea pe prejudecăți. Îmi amintește de oamenii din industria automobilelor din SUA care au spus inițial despre utilizarea principiilor Lean de către Toyota: „Nu va funcționa niciodată în America. Acei japonezi sunt diferiți. Sunt mult mai conformi decât americanii. ” Apoi, acei concurenți au descoperit că fabricile Toyota din SUA, împreună cu muncitori americani, foloseau în mod eficient Lean. Și le-au mâncat prânzul. Ce spun ei despre IH? Ei vorbesc despre omogenitatea populației din Utah, ceea ce înseamnă că există o populație predominant mormonă. Ei sugerează în mod subtil că mormonii sunt oarecum mai plânși în ceea ce privește tratamentul de îngrijire a sănătății, au mai puține probleme de sănătate sau că medicii au mai multe șanse să respecte ordinele sau ceva la fel de prost. Iată descrierea mai exactă: rețeaua IH de douăzeci și trei de spitale și 160 de clinici oferă mai mult de jumătate din toate asistențele medicale furnizate în regiune.

Spitalele Intermountain variază de la facilități cu acces critic în zonele rurale până la spitale didactice mari, urbane. Deși Intermountain are un grup de medici angajați și un plan de asigurări de sănătate, majoritatea îngrijirilor sale sunt efectuate de medici independenți, comunitari și sunt plătiți de plătitori guvernamentali și comerciali. Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/2019/12/13/how-health-plans-pick-startups-for-partnerships-investment-bryony-winn-bcbs-north-carolina/200OK De JESSICA DAMASSA, WTF HEALTH Este „Sfântul Graal” al sfaturilor pentru startup-urile din domeniul sănătății. BlueCross BlueShield din strategia principală din Carolina de Nord Ofițerul pentru inovare, Bryony Winn, spune ce este necesar pentru startup-urile de sănătate digitală și terapeutică digitală pentru a obține acorduri de parteneriat, rambursare și posibile investiții din planurile de sănătate. Cum vă dați seama cum să „aliniați stimulentele” într-un mod care să atragă urechile plătitorului? Bryony ne oferă câteva sfaturi FOARTE FRANCOASE despre cum startup-urile pot aduce inovație BCBS din Carolina de Nord, alte planuri Blues sau fondurile lor VC (care în acest caz este Echo Health Ventures, unde BCBS Carolina de Nord este partener cu Cambia Health Solutions.) joc, trebuie să cunoști jucătorii. Acordați-vă pentru mai multe. Filmat la HLTH 2019 în Las Vegas, octombrie 2019. Răspândiți dragostea Categorii: Tehnică de sănătate, Tehnologie de sănătate, Jessica DaMassa, Start-Ups, Tehnologie, Sănătate WTF Etichetat ca: BCBS Carolina de Nord, bluecross blueshield, Bryony Winn, sănătate digitală, digitală terapeutică, Echo Health Ventures, Jessica DaMassa, WTF Health “” https://thehealthcareblog.com/blog/2014/05/20/scope-of-practice-practicing-at-the-top-of-my-license/200OK De Karen S. Sibert, MD, Institutul de Medicină din 2010 a recomandat ca asistenții medicali să fie încurajați să practice „în măsura deplină a educației și formării lor”. partea de sus a licenței lor ”. Ceea ce ar trebui să însemne acest concept, cred, este că oricine are abilități clinice ar trebui să le folosească în mod eficient și să nu petreacă timp pentru sarcini care pot fi îndeplinite de cineva cu abilități mai puține, probabil la un cost mai mic. Deci, aș dori să știu, vă rog, când voi începe să exersez în partea de sus a licenței? Ca medic specializat în anestezie la un centru medical din orașele mari, am grijă tot timpul de pacienți cu afecțiuni critice. Cu toate acestea, petrec mult timp îndeplinind sarcini care ar putea fi îndeplinite de cineva cu o pregătire mult mai redusă.

Deși nu sunt inginer industrial, am făcut o „analiză a fluxului de lucru” informală cu privire la activitățile mele în dimineața trecută, înainte ca primul meu pacient să intre în sala de operație pentru a fi operat. Am ajuns în sala de operație la 6:45 dimineața, ceea ce nu este ceea ce majoritatea oamenilor ar considera o oră civilizată, dar am avut multe de făcut înainte să putem începe operația la 7:15. Mai întâi, m-am uitat în jur după o canistră de aspirație, am atașat-o la aparatul de anestezie și am legat tubul de aspirație. Acesta este un echipament foarte important, deoarece poate fi necesar să aspirați secrețiile de pe căile respiratorii ale pacientului. Ar trebui să dureze doar câteva momente pentru a configura o canistră de aspirație funcțională, dar dacă una nu este disponibilă în sala de operație, trebuie să părăsiți camera și să o căutați în altă parte într-un dulap de depozitare sau un cărucior. Aceasta nu este o activitate care necesită o diplomă MD. Un copil de opt ani ar putea face acest lucru în mod competent după ce i s-a arătat o dată. (Doar pentru distracție, am trimis un e-mail într-o zi șefului serviciilor de mediu de la spitalul meu, întrebându-mă dacă echipajul de curățenie ar putea atașa un nou recipient de aspirație la aparatul de anestezie după ce l-au îndepărtat pe cel murdar din cazul anterior. Răspunsul a fost Nu.

Raționamentul său a fost că acest lucru ar întârzia fluxul de lucru al echipajului de curățenie.) Apoi am verificat circuitul mașinii de anestezie, am asamblat seringi și ace și am elaborat medicamente pentru caz. La fiecare seringă, am atașat o etichetă stick-on cu numele medicamentului și am scris manual pe fiecare etichetă data, ora și inițialele mele. Aceste sarcini, după cum ați putea ghici, nu necesită nici o diplomă de doctor. O farmacie poate emite seringi preumplute, iar mașinile inteligente pot genera etichete cu ștampile automate de dată și oră. Acum era ora 7 dimineața și m-am mutat în zona preoperatorie pentru a-l întâlni pe primul meu pacient. M-am prezentat și am început să o intervievez. Apoi am observat că nimeni nu o începuse încă IV. Am întrebat asistenta pacientului dacă va instala lichidul IV, care fusese deja comandat prin dosarul medical electronic. „Dacă am timp”, a răspuns el. Asistentul, în mod corect, era ocupat cu propriile sarcini – dintre care puține au necesitat o diplomă de asistent medical. El făcea introducerea datelor clericale în computer, înregistra răspunsuri la o serie de întrebări, cum ar fi dacă pacientul avea sau nu scări în casa ei.

Între timp, el răspundea la telefon, deoarece nu există un funcționar care să ridice telefonul sau să verifice dacă există faxuri primite. Așa că am pus mâna pe o pungă de litru de lichid IV, am atașat tubul steril la ea și am scăpat aerul din tub. Apoi mi-am făcut prima îngrijire clinică a zilei, introducând un cateter IV într-o venă în mâna pacientului. În concluzie, începerea IV se încadrează în sfera practicii de asistență medicală și nu necesită un medic. În cele din urmă, la 7:07, am început evaluarea clinică a disponibilității pacientului pentru anestezie, care a fost prima activitate care s-a apropiat de lucru în partea de sus a licenței mele. Înmulțiți cele 22 de minute pe care le petrecusem deja făcând sarcini de nivel inferior cu sute de cazuri pe an pe medic și veți începe să vedeți ce risipă colosală de resurse are loc în fiecare zi. Nu doar la spitalul meu, ci și la spitale la nivel național, administratorii au redus personalul de sprijin în efortul de a reduce costurile. Raționamentul lor pare să fie că personalul de asistență de nivel inferior nu poate îndeplini sarcini mai avansate, dar munca lor poate fi „integrată” în ceea ce fac medicii și asistenții medicali. O asistentă medicală, așa că această gândire merge, poate răspunde cu ușurință la un telefon în momentele de repaus, deși majoritatea asistentelor pe care le cunosc ar râde amar de ideea că momentele de repaus apar foarte des. Un medic poate tasta pe o tastatură a computerului și introduce date în timp ce face examenul fizic al pacientului, indiferent de cât timp suplimentar este necesar în comparație cu dictarea acelorași informații. Nu vă gândiți cât de mult scade necesitatea de a vă concentra pe ecranul computerului de la interacțiunea personală a medicului și de la contactul vizual cu pacientul. Birocrații și administratorii pledează pentru „practicarea în partea de sus a licenței” ca un mod nu prea subtil de a permite lucrătorilor din domeniul sănătății cu competențe cu costuri mai mici să înlocuiască medicii. Un exemplu alarmant în acest sens este încercarea recentă a Administrației pentru Sănătate a Veteranilor de a modifica regulile AV, astfel încât asistenții medicali avansați să poată lucra fără nicio supraveghere medicală.

Opoziția puternică din partea avocaților veteranilor a împiedicat această inițiativă până acum, dar ar putea reapărea. Aceiași birocrați și administratori elimină personalul mai puțin plătit – funcționarii de birou, ordonatorii de transport și dactilografii de exemplu, pentru a-și reduce bugetele, fără a ține cont de cât de mult îi împiedică pe medici și asistenți să practice cu adevărat în vârful licențelor lor. Cineva trebuie să îndeplinească sarcinile care erau îndeplinite anterior de acei angajați și că cineva, prea des, este medic sau asistent medical. Data viitoare când vă întrebați unde vă îndreaptă banii pentru asistență medicală, amintiți-vă acest lucru: medicii și asistentele medicale ar dori să petreacă mai mult timp îngrijindu-vă. Dar pot fi prea ocupați să facă alte lucruri. Karen Sullivan Sibert, MD (@KarenSibertMD) este un anestezist practicant și profesor asociat de anestezie la un centru medical important din Los Angeles. Ea scrie la aPennedPoint, unde a apărut inițial această piesă. Răspândiți dragostea Categorii: OP-ED, THCB Etichetat ca: lucrători de sănătate de primă linie, Karen S. Sibert, Medici, practică de medicină, Domeniu de practică “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/cdc/page/3 / 200OK De Tom Frieden, MD Există multe povești despre pacienții care suferă atunci când facem erori la prescrierea antibioticelor. Bob Totsch, în vârstă de 75 de ani, din Coshocton, Ohio, a participat la operația de bypass cardiac cu fiecare așteptare a unui rezultat bun. În schimb, el a dezvoltat o infecție a locului chirurgical cauzată de MRSA. Având în vedere o varietate de antibiotice, el a dezvoltat infecția diareică mortală C. difficile, a intrat în șoc septic și a murit. O poveste tragică și, probabil, o moarte care poate fi prevenită.

Astăzi, am publicat un raport despre necesitatea îmbunătățirii prescrierii de antibiotice în spitale. Rezistența la antibiotice este una dintre cele mai urgente amenințări pentru sănătate cu care ne confruntăm astăzi. Antibioticele pot salva vieți. Dar atunci când nu sunt prescrise corect, aceștia prezintă pacienții cu risc de reacții alergice care pot fi prevenite, infecții rezistente și diaree mortală. Și devin mai puțin probabil să lucreze în viitor. Aproximativ jumătate dintre pacienții din spital primesc un antibiotic pe parcursul șederii lor. Dar medicii din unele spitale prescriu de trei ori mai multe antibiotice decât medicii din alte spitale, chiar dacă pacienții primeau îngrijiri în zone similare ale fiecărui spital. Dintre cele 26 de secții medico-chirurgicale, au existat diferențe de 3 ori în ratele de prescriere a tuturor antibioticelor, inclusiv a antibioticelor care plasează pacienții cu risc crescut de a dezvolta infecții cu Clostridium difficile (CDI). CDC a estimat că există aproximativ 250.000 de CDI la pacienții spitalizați în fiecare an, rezultând 14.000 de decese. Continuați să citiți … De John E. McDonough În perioada 1-17 octombrie, guvernul federal a încetat toate operațiunile neesențiale din cauza unui impas partizan asupra Obamacare. Deși este prematur să declarați acest lucru cel mai mare exemplu de guvernare defectuoasă din istoria modernă a Congresului SUA, acest impas este foarte înalt.

O victimă a confruntării a fost orice luare în considerare a modificărilor pentru a diminua impactul reducerilor de sechestrare transfrontaliere care au început pe 1 martie. Reducerile au provocat suferință economică și de altă natură în întreaga națiune, inclusiv impacturi grave în sectorul îngrijirii sănătății. La aproape opt luni de la sechestrare, putem trece dincolo de previziuni și putem începe să cuantificăm aceste efecte. Luați în considerare următoarele efecte ale sechestrului asupra agențiilor și activităților federale de sănătate: INSTITUTELE NAȚIONALE DE SĂNĂTATE Reduceri la bugetul FY13: 1,71 miliarde de dolari sau 5,5% Aceasta include: O reducere de 5,8% la Institutul Național al Cancerului, inclusiv 6% la subvențiile în curs, 6,5% la centrele de cancer și 8,5% la contractele existente O reducere de 5,0% la Institutul Național de Științe Medicale Generale și o scădere cu 21,6% a acordării de noi subvenții Printre efecte: cu 703 proiecte de cercetare noi și concurente mai puține Cu 7% mai puțini pacienți internați la Centrul Clinic NIH cu 3 miliarde de dolari în pierdere de activitate economică și 20.500 de locuri de muncă pierdute S-au pierdut finanțări medicale și științifice în California, Massachusetts și New York, în valoare de 180, 128 și respectiv 104 milioane de dolari. Dr. Randy Schekman, a cărui primă subvenție majoră a fost acordată de Institutul Național de Sănătate în 1978, a declarat că câștigarea Premiului Nobel pentru Medicină din acest an l-a făcut să reflecteze asupra modului în care ar fi putut rezolva propunerea sa originală în climatul de finanțare deprimat de astăzi. “Ar fi fost mult, mult mai dificil să obții sprijin”, a spus el. Congresmana Zoe Lofgren (D-California) a remarcat ironia că, din cauza reducerilor de sechestru, finanțarea NIH a fost redusă pentru cercetarea care a dus la participarea lui James Rothman a lui Yale la Premiul Nobel pentru medicină din 2013.